maloki

tankar & funderingar

Vi syns i Almedalen

Posted by maloki på 7 juli, 2010

Jag har sagt förut hur viktigt det är att vi syns, här i Almedalen provar vi en ny plattform. Nämligen Youtube. OlofB har varit jätteduktig på att arrangera små intervjuer med våra olika Riksdagskandidater. Bland annat har Andreas och Ola kommenterat 6% i Sifo, Olof pratade med Johnny om ett seminarie som inte var PP-politik, och Amelia blir tillfrågad om Bryssel, medan Anna och Gun pratar om distraktion. Igår intervjuade han även mig om Flattr. Det är en bra satsning på rörlig bild, och det behövs. Här är vi! Här får ni ett ansikte på oss Piratpartister här i Almedalen

Annons

6 svar till “Vi syns i Almedalen”

 1. Tycker också det är grymt bra att PP lever som vi lär vad gäller att nyttja ny teknik. Ett klarläggande vore intressant:

  ”här i Almedalen provar vi en ny plattform”

  Ska det tolkas som att initiativet är pådrivet ”uppifrån” eller är det OlofB:s eget?

 2. maloki said

  Initiativet tas av oss som är här, plus ledningen. Vi har 6 kameror utspridda bland ca 50 pirater (35 officiella). Dessa tillhör senare distrikten.

  Den jag har ska med på seglingen sen :)

 3. Grymt bra! Ett viktigt sätt att nå ut tror jag och förhoppningsvis – en gång för alla – döda myten om ”de snyltande tonåringarna som vill ha allt gratis”.

  Tack för klargörande!

 4. maloki said

  inga problem :) Alla som har en kamera är ju välkomna att leka :)

 5. […] Marie Axelsson & Maria Gustafsson (Vi syns i Almedalen) […]

 6. […] kommentarer Spinn om metadiskuss… on Vi syns i Almedalenmaloki on 6% i Höst?E-mannen on 6% i Höst?maloki on Vi syns i AlmedalenThomas […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: