maloki

tankar & funderingar

Rapportera din Aktivism!

Posted by maloki på 27 juni, 2010

Nu efter Midsommar och en helgs semester, som vi alla gjort oss välförtjänta av, är det dags att komma igång med aktivism igen. Vi arbetar hårt inom Piratpartiet och synas, och vi måste hjälpa varann synas. Du kan faktiskt hjälpa dig själv synas. Det går att rapportera in sin aktivism.
Det är några enkla steg:

 1. Aktivera dig!
 2. Ta bilder på det
 3. Lägg över bilderna på datorn
 4. Klicka på länken
 5. Fyll i uppgifterna och ladda upp bilder
 6. Du är nu klar!
 7. ?
 8. Profit! Win!
Flygbladsutdelining i Brunnsparken

Exempel på aktivism

Olof Bjarnason har berättat för mig att han alltid har en kamera och flygblad med sig i väskan för att med enkelhet kunna nyttja 10 minuters regeln och registrera det som aktivism!

Det finns ett rss flöde där man kan följa all aktivism som registreras, och det kommer även upp på live.piratpartiet.se. Det finns lite mer information att tillgå här.

Det är endast fantasin som sätter gränserna för vad du kan göra som utåtriktad aktivism! Vem kommer med valkampanjens galnaste idé?

Annons

Ett svar till “Rapportera din Aktivism!”

 1. OlofB said

  Det är jättekul att se aktivismbilder från andra delar av landet. Och egenupplagda bilder också så klart.

  Jag skickar upp även om det är en ”liten” aktivism; de räknas också, 10-minuters regeln alltså. Det återstår att se om det ger aktivism-poäng, men det bryr jag mig mindre om än att inspirationen som dessa bilder ger. Det är inspirationen som är det viktiga!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: