maloki

tankar & funderingar

Piratbyrån läggs ner

Posted by maloki på 23 juni, 2010

Marcin de Kaminski skriver följande:

Vi kring Piratbyrån har gjort väldigt mycket. Det är en hel del vi ännu inte fått gjort, men det vi trots allt hittills åstadkommit blev å andra sidan riktigt bra. Vad det egentligen är kan dock vara svårt att ta på, likaså vilka som egentligen utgjort Piratbyrån. Kringkretsarna har varit många, och någon egentligen enhet har inte funnits. Det viktiga är väl i alla fall att vi haft väldigt roligt ihop. Nu är den tiden över. Lagom till sommarsolståndet går vår sol så ner. Nu finns inte Piratbyrån mer.

Piratbyrån har gjort enormt mycket, utan Piratbyrån hade nog inte utvecklingen kring ”piratfrågor” någonsin hamnat på kartan. Mycket gott har kommit därifrån, jag skulle nog inte kunna säga mig att något ont kommit av det, men det beror sjävlfallet på vem man frågar.

Jag tänkte hålla mig kort, och även änga en stund åt Ibi Kopimi Botani som lämnade oss i helgen. Jag känner sorg utan att ha träffat honom. Det har varit alldeles för mycket död på senaste omkring mig.

Jag förstår dem mycket väl att de stänger ner för eftertanke. Jag stödjer dem alla oavsett vad deras val blir.

Marcin avslutar det han skriver med ett bra stycke, så jag lånar det och hänvisar dit:

Vill man veta mer om Piratbyrån kan man prata med mig eller någon av de andra som varit aktiva. Mer kommer förstås skrivas om det vi gjort, och allt vi åstadkommit kommer dessutom arkiveras på alla möjliga tänkbara och väldigt publika sätt. Vad gäller Ibi sköts allt privat, vilket väl kan respekteras.

Fleischer skriver ett träffsäkert och hjärtskärande inlägg om Ibi.

2 svar to “Piratbyrån läggs ner”

  1. Albert said

    Har Kopimi bara lämnat Piratbyrån eller lämnat jordelivet helt och hållet? I vilket fall som helst är det dags att lyssna på Kopimi.

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Ann Markström, Piratbloggar. Piratbloggar said: maloki: Piratbyrån läggs ner: Marcin de Kaminski skriver följande: Vi kring Piratbyrån har gjort väldigt myc… http://tinyurl.com/3yv7edf […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: