maloki

tankar & funderingar

Valkampanjen rullar igång!

Posted by maloki på 17 maj, 2010

Det känns bra att efter en produktiv helg starta måndagmorgonen med att rota lite i RSS:en. Man hittar många godbitar, speciellt eftersom att jag återigen missunnat min feed. – ”Men jag har ju inte tid”. Fast det har jag ju, för mycket tid, och för mycket saker jag vill göra samtidigt. Jag har spritt ut mig lite för mycket. Så jag lyder nu vår, Piratpartiets, egna principer och fokuserar mig lite. Dagens fokus blir valkampanj

Jag lyckades rota fram ett riktigt bra inlägg ifrån Beelzebjörn. Nu är det visserligen inget ovanligt att Beelzebjörn är briljant när han skriver, men han skriver inte så ofta så det är alltid spännande att läsa.
Han berättar om valrörelsens mjukstart på De Geergymnasiet tillsammans med de övriga partierna. Mycket intressanta reflektionern.

Jag noterar lite snabbt att många bäckar små, som har kommit lite i skym undan sedan vi behövde pengar till valsedlarna, snart är uppe i 90000kr. Dags för en rush igen kanske? Om jag får praktik, och pengar, i genom Arbetsförmedlingen, som jag hoppas, idag så kommer jag med stor sannolikhet snart lägga in lite pengar igen. Svårt är det dock att lägga pengar till partiet i sig, när man samtidigt önskar privata donationer.

Paret Ershag verkar ha gjort sjukt bra ifrån sig på vårmässan i Skellefteå. Som synes gick flygbladen som smör i solsken! Finns det något bättre så här på vårkanten?

Lagomt för valkampanjande så har Piratbutiken rea på tröjor bland annat. Anne glädjs åt detta så att hon kan köpa sig lite piratkläder.

Valkampanjandet har börjat krypa igång alltså. Även i andra länder, vilket Teirdes berättat om. Full fart framåt! I höst tar vi inte bara över Sverige, vi erövrar Europa!

Annons

3 svar till “Valkampanjen rullar igång!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Piratbloggar. Piratbloggar said: maloki: Valkampanjen rullar igång!: Det känns bra att efter en produktiv helg starta måndagmorgonen med att … http://tinyurl.com/39e4jda […]

  2. Briljant vet jag inte men… nej, jag ska inte protestera utan ta åt mig stenhårt och utan ens en knivsudd av självkritik ^^
    Tack – jag ska försöka bli bättre på att blogga oftare.

    Skönt att du och andra håller ställningarna i bloggosfären, iaf ;)

    (Skäll på Thomas Tvivlaren också förresten – det behövs mer TT)

  3. […] kommentarer Beelzebjörn on Valkampanjen rullar igång…maloki on Telecomix ConferenseMicke on Telecomix ConferenseKommentar om modulär… […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: