maloki

tankar & funderingar

Har ni någon arbetsuppgift till mig?

Posted by maloki på 3 maj, 2010

Marie Axelsson, riksdagskandidat, söker ett jobb. Så är det. Jag har mycket att göra med partiet, men jag behöver fortfarande göra mig ett leverne, och jag söker nu nya utmaningar.
Jag har tidigare föreläst om hur man kan söka jobb med sociala medier och kände nu att det var dags att sätta teorin i praktik.

Jag är lättlärd, organiserad och energisk. Jag gillar att ta initiativ och jag har inget problem att ta tag i saker som behöver göras.
Jag älskar utmaningar.
Skriver mycket, älskar att skriva. Skriva något, samtidigt som jag tittar på dig och lyssnar på vad du säger är något jag brukar ägna mig åt med mina vänner.
Gillar att korrläsa och översätta.

Nyfiken på mer? Läs mitt CV

Annons

6 svar till “Har ni någon arbetsuppgift till mig?”

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Marie Axelsson. Marie Axelsson said: Jag söker jobb! https://mlokit.wordpress.com/?p=2374 #cv #jobb […]

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Piratbloggar. Piratbloggar said: maloki: Har ni någon arbetsuppgift till mig?: Marie Axelsson, riksdagskandidat, söker ett jobb. Så är det. J… http://tinyurl.com/33tqvzz […]

 3. Birch said

  Eftersom du gillar att korrläsa, korrläs CV:n. ”Excell”… :-)

  Man kan inte korrläsa en CV för många gånger.

 4. maloki said

  tack så mycket :)

  fixat nu :)

 5. puggan said

  jag och jonas jobbar ju på it-avdelningen på ett telefonförsäljningsbolag.

  så vad tycker du om telefonförsäljning? vissa klarar det, andra inte, så känns som vi alltid anställer nya, både pga att folk slutar och att vi utökar med fler platser.

  intresant?

 6. maloki said

  Det skulle ju vara en inkomst, inte för att jag är säker på om det utvecklar mig :P

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: