maloki

tankar & funderingar

Vinden har vänt i mitt segel!

Posted by maloki på 26 april, 2010

Här omdagen hade jag och min mor en härlig konversation som började med bråk och tjabbel om hur vi ska kunna processera saker som sker runt omkring oss på ett bra sätt och gå vidare. Under samtalets gång så mjuknade tonen och snart satt vi och planerade för de roliga aktiviteterna som vi ska ägna oss åt i sommar.

Roliga aktiviteter börjar dock redan nu då Piratpartiet bjuder på ett annorlunda 1:a maj tåg. Idag sitter jag och förbereder ett tal som jag ska hålla då. Det är något ganska läskigt. Men jag vet att steget att göra något som detta kommer leda till personlig utveckling. Sedan hjälper det självfallet att både jag och andra tror på mig!

På min kampanjsida har jag nu lagt upp en sida för hur man kan stödja mig i min kampanj, främst för båtresans skull. Seglingen ska bli underbar, 17 juli till 17 augusti. Förhoppningsvis får vi med oss flertalet Pirater på vägen.
Jag planerar min valturné i Värmland lite sakta också. Vilke med största sannolikhet blir en rundtur i september.

Att låta vinden vända och sakta gå bort ifrån negativiteten och mot de positiva tankarna istället har varit väldigt skönt, och enormt befriande. Sluta saker som man inte vill lägga energi på suga kraft ur en, och lägga den energin på något positivt och glädjande istället. Nu sitter jag här och skriver ett blogginlägg. I lördags var jag och Olof B ute och delade flygblad, vi fick även sällskap av en Jönköpingspirat vid namn Gustav Wetter. Det blev en bra dag, en öl på det med socialisering blev cherry on top. Det ger positiv energi att umgås.

Det är klart att vi behöver rikta oss utåt, men samtidigt behöver vi kombinera det med att stärka oss på insidan. Det går att göra både och samtidigt! Var inte rädd att försöka!
Nu drar vi igång kampanjmaskinen tillsammans. Det är dags att lägga årsmötet bakom sig och arbeta vidare. Vi behöver denna positiva inställning!

Annons

2 svar till “Vinden har vänt i mitt segel!”

  1. Olofb said

    Gustav tror jag har bloggen Cui Bono.

    Tack för stöd med flygbladsutdelningen i lördags!

  2. maloki said

    tack själv! :) jag hittade honom. Ska redigera in honom i inlägget.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: