maloki

tankar & funderingar

Länkkärlek, läsvärt!

Posted by maloki på 24 februari, 2010

Anne Kekki skriver om att bejaka barnet inom oss. Som Pirate Mom, kommer hon ofta med helt andra insikter än vi som är mer fokuserade på sakpolitik.
Calandrella upplyser oss om att det inte är FRA som kränker oss, det är massavlyssningen som redan sker, även INNAN FRA får informationen att gå igenom, är vad som är kränkningen.
Google ser att det finns ett seriöst hot mot webben i Italien. Det är positivt att se ett stort bolag som lägger sig i debatten.

Emma skriver om myterna om Piratpartiet i tre delar. Som alltid är hon insiktsfull, och i detta fall även väldigt pedagogiskt informativ. Dessa tre delar är väldigt bra för att få bättre förståelse för de bilder som målas upp och är väldigt missvisande om Piratpartiet.

Det var inte längesedan som Anna Troberg berättade för oss hur otroligt stolt hon är över Piratpartiet. Hon har fortsatt att bemöta Netopia med diverse inlägg. Ett väldigt bra var när hon bemötte Per Strömbäck om att samhället redan finns på internet . Det kanske bara är för oss som redan lever våra liv här som förstår det? Hon skriver även om lobbyisternas rätt att tycka, precis som alla andra har den rätten.
Vi hade nyligen ett samtal online, om att reformera utbildningarna. Diskussionen var angående Svenska som ämne. Vädligt intressant skrivet av Johanna.

Annons

Ett svar till “Länkkärlek, läsvärt!”

  1. Det är positivt att se ett stort bolag som lägger sig i debatten på rätt sida, skulle jag vilja förtydliga din mening. Stora bolag som lägger sig i debatter lider vi annars ingen brist på (Sony, Universal, Microsoft, et cetera).

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: