maloki

tankar & funderingar

Flytt, försäljning och förkylning

Posted by maloki på 20 februari, 2010

Göteborg är jag på väg till. Allt pappersarbete är tyvärr inte färdigt, men det är på god väg. Jag säljer i stortsätt allt jag äger för att kunna flytta, och även leva när jag väl har flyttat. Kommer även ge mig an att ha en loppis hemma till veckan som kommer, för att få sålt så mycket som möjligt. Både stort och smått.

Dock är jag förkyld, eller snarare har influensa, vilket sätter massa käppar i maskineriet. Energin till att göra allt jag borde göra för att bli redo för flytt räcker inte riktigt till, gör nätt och jämt det jag måste för att få någorlunda ordning. Därför lider även bloggandet av detta. Så se det som om jag har lite bloggledigt om det hjälper.

Jag kommer dock återkomma mer om försäljning av saker, och skapa ett facebook event. Ta gärna en titt på slalomskidorna jag säljer lagomt till Sportlovet nu!

När jag har flyttat, blir det att landa, och sen full fart med att tänka över in kampanj, sen dröjer det inte länge tills att jag tar mig till Piratpartiets Supervecka i Uppsala.
Jag och Egil kommer även presentera våra planer vidare planer för vår valturné i somras och komma igång med bloggandet på vår kampanjsida igen.
Samtidigt så bollar jag Tortuga projektet som jag definitivt vill hinna lägga mer tid på.
Privatliv på det, ja just.. ehh… Det hinns nog med någonstans i ekvationen!

Vi hörs snart igen!

Annons

2 svar till “Flytt, försäljning och förkylning”

  1. Olofb said

    Välkommen till göteborg då! :)

  2. Anders said

    Göteborg is the shit!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: