maloki

tankar & funderingar

Kärlek

Posted by maloki på 9 februari, 2010

När du säger till mig att du vill spendera tid med mig står mitt hjärta still. När du berättar för mig att du bokat in en natt som är bara för dig och mig så slutar jag andas. Jag vågar inte känna efter, är rädd att jag ska spricka. Är det kärlek?

Du är alltid långt ifrån mig och har varit från start. Vi går sakta fram på vår väg och vi ger varandra den tid och stöd vi behöver för att komma fram. Om vägen leder till samma plats vet vi inte än. Men vi finns där för varandra, och väntar på varandra. Är det kärlek?

Du finns här nära mig. När jag tänker på att lämna dig och inte vara nära något mer blir jag ledsen och det gör ont. Du får mig att slappna av som ingen annan gjort och jag vill inte förlora dig. Du säger att jag alltid kommer ha dig som vän, även när jag flyttat. Är det kärlek?

Om detta är kärlek så är jag för närvarande i tre stycken kärleksrelationer. Jag har inget problem med det, och dessa tre har inget problem med det. Jag lever i någon slags polyism, jag vet inte riktigt vilken än. Jag utforskar och jag känner efter, försiktigt.


Detta inlägget är skrivet för att jag genom Göran på Livbåten hittade veckans bloggtema presenterat hos Mymlan. Temat är kärlek lagomt så här veckan fram till Alla Hjärtans Dag.

Annons

5 svar till “Kärlek”

 1. fariahn said

  Gud så jag känner igen mig :-) Och du skriver fint.
  Hoppas du får en bra kväll.

 2. maloki said

  Tack så mycket. :) Var iofs mer tankar än att skriva en _text_
  Kanske dags att börja jobba text-skrivandet igen. Varit på tal. :)
  Ha en bra kväll själv!

 3. Det var fina ord på fina känslor, njut av dem och livet.
  hugs from
  your
  mom

 4. […] Faschings eskapader, Gunillas blogg, Halloj världen!, Julia Scott, Kent  Persson (m) blogg, Maloki, Mumari, Mymlan, Sagor från livbåten, Sjubarnsmamma.com & […]

 5. […] generationer. Vad är kärlek? Hur definieras den? Kan man älska en och samma resten av livet, kan man älska flera? Själv tror jag mycket på att kärlek är att vilja en annan människa […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: