maloki

tankar & funderingar

#Tjejsnack & #Varakvinna

Posted by maloki på 22 januari, 2010

Jag sitter just nu på tåget, och är påväg till Linköping för helgens Tjejsnack. Det ska bli en enormt spännande helg med trevliga föreläsningar och trevligt sällskap, blir ju sällan annat än trevligt med pirater. Vi må ha våra skillnader online, och småbråka och missförstå varann om vartan, men när vi väl träffas AFK igen så är det #datalove som gäller.

Jag, och förmodligen fler personer, kommer twittra under #Tjejsnack med diverse nyttigt och roligt under helgen. Den som lever får se. #Varakvinna hashtaggen dög upp på Twitter idag, ifrån vår egnaste opassande, och jag har en känsla av att det kan hända att den används flitigt också.
Anna Troberg kommer till Tjejsnack i morgon, och verkar se fram emot det lika mycket som jag.

Jag och Emma ‘Mirfak’ Ershag ska under helgen smygpresentera Projekt: Nätstrumporna på ett roligt och fiffigt sätt, så tveka inte att fråga oss om det under helgen!

Bor du i närheten av Linköping, eller känner du någon du skulle kunna passa på att träffa samtidigt? Tveka inte! Packa väskan och dra till Tjejsnack! Vi ses där!

Livbåten skriver om tjejsnack och det gör även Emil Isberg och Anna Troberg.

Annons

3 svar till “#Tjejsnack & #Varakvinna”

  1. […] alla fem. Kvinnliga pirater är ju extra spännande den här veckan efter ett primärval där för första gången i svensk […]

  2. […] Maloki skriver om Tjejsnack och att vara kvinna […]

  3. Social comments and analytics for this post…

    This post was mentioned on Twitter by kinkymal: https://mlokit.wordpress.com/2010/01/22/tjejsnack-varakvinna/ skrivit om #tjejsnack och #varakvinna…

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: