maloki

tankar & funderingar

Andra lyfter kandidater!

Posted by maloki på 17 januari, 2010

Idag är sista dagen av voteringen och som ni har märkt har jag lyft kandidater den senaste veckan. Just de sista dagarna har jag inte riktigt hunnit med, men jag ska snart bli klar med de sista inläggen, eller möjligen klämma ihop alla i ett.
Så har ni inte röstat ännu, ta en titt på följande länkar och se om ni kan få tips som behövs för att sammanställa en lista ni tycker är bra. Kom ihåg det är lika viktigt att lägga en röstning med bara 1 person, som en full lista med 22. Det viktiga är att utöva sina demokratiska rättigheter!

Björn Odlund beskriver både hur framtagandet av listorna går till, och redogjort varför han listar 10 personer. Calandrella listar också sin top 10. Humlan listar 3 av sina favoriter. I sitt urval så gjorde Carl Johan Rehbinder inte bara en, eller två inlägg om kandidater, utan det var en hel serie om hans urvalsprocess. Projo/Gothbarbie tyckte att det blev lite svårmotiverat efter ett tag och listade därför bara några få.

Beelzebjörn (längre ner i inlägget) skriver utförligt om två kandidater han tycker vi ska ta en närmare titt på. Leo Erlandsson gjorde en lista, med tillhörande kommentarer under, riktigt stiligt inlägg om jag får säga det själv. Widham och Fridholm listar en varsin, nästan enhetlig lista, med ett gemensamt tema, där de lyfter den person de valt att ge sitt stöd lite extra.

qeruiem gör en sammanställning av sina listningar, han har noggrant gått igenom alla kandidater med utfrågningstrådar i sin jakt på de gömda guldkornen! Även Opassande listar kandidater hon tycker är värda att lägga märke till. Marit ‘Leffelini’ Deldén var tidigt ute med att hissa en kandidat.

Annons

Ett svar till “Andra lyfter kandidater!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Piratbloggar, maloki. maloki said: Sammanställning på andras lyft av kandidater! http://bit.ly/7hgT6g #kandidatlyft #piratpartiet […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: