maloki

tankar & funderingar

Årets första inlägg

Posted by maloki på 3 januari, 2010

2009

För mig var det ett väldigt bra år. Jag tog mig ur en 3.5 års sjukskrivning, fick en stor livslust, började våga ta mer social kontakt med människor igen och reste runt mer i Sverige än vad jag har gjort de senaste åren. Jag träffade mer nytt folk som jag faktiskt både trivs med och tycker mycket om. Jag har fått flera nya personer i min bekantskapskrets som jag vet finns där för mig när jag behöver det. Jag som person är mycket starkare än vad jag har någonsin varit. Mycket av detta är tack vare Piratpartiet direkt eller indirekt. Tidigt på året hade jag det minst sagt kämpigt. Jag har fått lära mig balansera för att kunna hantera mina tidigare större problem. Jag är glad över att jag har det senaste årets erfarenheter, med allt som har varit svårt och jobbigt, för det som inte dödar dig gör dig starkare.

Det var när min sjukskrivning tog slut som jag började fundera på om jag skulle kandidera till Piratpartiets riksdagslista. Jag förkastade snabbt idén, men efter några månader kom den tillbaka igen. Jag VET att jag är starkare nu. Jag vet att även om jag personligen inte kommer in i Riksdagen så kommer det vara en enormt givande resa att faktiskt kandidera. Den resan kommer ge mig erfarenheter, låta mig träffa människor och knyta sociala kontakter jag aldrig hade fått annars.

2010

2010 kommer bli ett stort år, både för mig personligen, Piratpartiet och hur världen ser på informationspolitik. Det kommer ske, tack vare alla oss som aktivt arbetar för att öppna människors ögon, var enda en av er är viktiga för vår framgång.
Mina utsikter för 2010:

 • Fortsätta aktivt arbeta med Piratpartiet
 • Segla till Riksdagen med Egil
 • Få fortsätta arbeta aktivt med Piratpartiet antingen i Riksdagen, eller med riksdagsgruppen
 • Fortsätta min viktresa, mål -20kg till mars, mot ett sundare liv. Ligger på ca -15kg just nu
 • Flytta
 • Fortsätta i samma stärkande mönster jag har gått senaste året
 • Många blickar bakåt, och ser framåt så här kring nyår

  Calandrella, HAX, Annika Beijbom, Mikael Hedberg, Christian Engström, Farmor Gun, Opassande, Rick Falkvinge, Dexe, Joshen, Sammy och Isak Gerson.

  Gott nytt valår! Nu bygger vi vidare!


  Annons

  2 svar till “Årets första inlägg”

  1. Olofb said

   Tack för att du delar med dig av dina upplevelser!

  2. God fortsättning och Lycka till önskar Urban

  Sorry, the comment form is closed at this time.

   
  %d bloggare gillar detta: