maloki

tankar & funderingar

kinkymal goes twitter

Posted by maloki på 10 juni, 2009

Nu har jag åkt dit, nu har jag åkt på ett Twitterkonto. Förra gången jag tänkte registera mig så var de smeknamn jag ville använda upptagna redan. Vilket resulterade i att jag struntade i det helt. Nu idag kom jag på att jag kan ju döpa det efter netbooken, som jag kallar för kinky-mal. Nu har jag hunnit bli av med min twitteroskuld, nu ska det bara implementeras på min sida också.

Självklart så är det gänget i #telekompaketet som är att skylla för detta. Ni har ytters dåligt inflytande på mig. Skrev tidigare idag om We rebuild.EU och är väldigt glad över att ha ett nytt projekt.

Nu när Piratpartiet tog sig in i EU, så har både min ”writers block” och mycket av min ångest försvunnit. Jag kan konstatera att livet tog inte slut på valdagen och det tuffar vidare med mer personlig utveckling.
Jag har blivit admin på the Blog Pirate vilket resulterat i en del fipplande där idag. Jag är glad att vi officiellt stödjer We rebuild.EU.
Det är roligt att se att projektet med Nätstrumporna börjar lyfta igen, och en egen hemsida är på gång. Lär komma upp snart.

Annons

3 svar till “kinkymal goes twitter”

  1. kouya said

    jag har också försökt mig på lite twitter, men finner det alldeles för ogivande, för lite text för att få fram något vettigt :P

  2. jag känner som kouya. Men det senaste halvåret har jag dels börjat med IRC, dels gått med i facebook. Det trodde jag aldrig jag skulle göra. Det syns i min vännerlista att samtliga är knutna till Piratpartet. Med andra ord vill jag inte lova att jag inte kommer åka på twitter jag också.

  3. Facebook är ju bra för oss eftersom vi syns och Valarbetar redan nu. Jag trodde jag skulle släppa allt efter valet. Men det är full fart med piratarbete, men i ett mer privat sammanhang och i stillsamt tempo.
    Jag tänker som enskild medlem på nästa val redan. Funderar över de svåra motsåndarna Sverigedemokraterna. Jag känner att vi ska jobba lite större, typ länsvis för att belysa deras politik. Så mitt liv tog inte slut efter valet, känner nästan att det började nu.
    Vilken historia vi har skrivit, tillsammans i Piratpartiet Sverige. Sverige förresten, Det ordet tar vi tillbaka nu från Sverigedeomokraterna och gör det till ett fint och varmt ord..

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: