maloki

tankar & funderingar

Sharing is Caring 4.5

Posted by maloki på 7 juni, 2009

Piratpartiet i Värmland arrangerade idag ett Sharing is Caring evenemang. Med lite hjälp ifrån Piratpartiets Piratradio hade vi fått händerna på lite fri musik, under Public Domain och Creative Commons licenser bland annat.
Vi delade ut piratkakor, recept, energidryck, saft, ipredia, pins och knappar. Vår bagare dao hade gjort jättefina piratkakor. De kakorna, saft och energidryck delades ut till alla som kom förbi. Kakorna ackompinerade med en lapp med receptet och exempel på hur CC-licens fungerar som Tamm och Mica fixat åt oss.

Piratkakor

Bild m Recept

Sharing is Caring

Sharing is Caring

Piratmamma Anne Kekki tog självklart tillfället i akt igen och till tonerna av ”Du gamla du ofria” pratade hon lite. Tror f.ö. att hon är kär i megafonen. Trots att det tog en stund innan hon kom till det hon skulle säga så visste jag att det var något bra på gång, se hela klippet nedan och döm själv.

Det blev lite folkfest över vårt evenemang idag. Vi började appropå ingenting dansa på torget, och hade riktigt trevligt. Första sessionen fastnade inte på video, men det gjorde däremot andra.

Alla kakor, dryck och knappar gick åt, som smör i solsken. Speciellt efter att Hemvärnet hade haft sitt Nationaldagsfirande brevid oss på Stora Torget. Extra häftigt blev det ju när vi i äkta Sharing is Caring anda fick låna ut våran megafon eftersom de inte fått ljudanläggningen som lovat. Videoklipp kommer upp senare. Har inte tid att klippa det nu, det blev för långt.

Det kom även förbi en kille och ett gäng som hade svensexa, självklart fick han en (P)-pin i bröllopspresent! Hehe.. Han stod och sjöng för oss så jag kände mig verkligen tvingad att filma! Enjoy

Jag vill tacka alla som kom förbi idag för en trevlig dag. Det var en riktigt underbar avslutning på den här valkampanjen.
Det råder för övrigt akut blodbrist i Sverige och jag hoppas verkligen att ni överväger att gå iväg och ge blod. Sharing is Caring. Själv ska jag boka en tid på måndag, senast tisdag.

Annons

5 svar till “Sharing is Caring 4.5”

 1. SBJ said

  Underbart, önskar jag hade vart där. Hoppas bara att vi i Trollhättan ska kunna få igång ett likvärdigt evenemang tll riksdagsvalet.

  Man får väl se tll att snacka med lokale ledaren och hjälpa till med att få fart i folket.

 2. PPBL(r) said

  Utöver ”Sharing is caring 4.5” kan även ”Pryldelning 2.0” rekommenderas: http://ppblr.wordpress.com/2009/06/03/pryldelning-2-0/

 3. Det nya Europa – Lena Philipsson

  Om hur Wi kan rösta ”på oss själva” i EU-valet här. :wink:

 4. […] ser enormt mycket fram emot helgen och det verkar onekligen vara upplägg för en favorit i repris! Vi ses förhoppningsvis i helgen! var flattr_wp_ver = '0.9.5'; var flattr_uid = '320'; var […]

 5. […] året var jag med när vi i Piratpartiet i Karlstad/Värmland höll ett Sharing is Caring tema evenemang på Stora Torget i Karlstad på nationaldagen. Det var en sjukt lyckad dag. I år var det […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: