maloki

tankar & funderingar

Manifestation i Karlstad

Posted by maloki på 29 maj, 2009

I morgon lördag klockan 14.00 annordnas det en Manifestation i Karlstad för Fri kommunikation i ett Öppet samhälle. Det är för att stödja de större demonstrationerna i bl.a. Göteborg, Malmö och Stockholm.

Vårat lokala tema skiljer dock våran Manifestation ifrån de andra städerna, nämligen Piratmammor. Temat är ett gemensamt initiativ ifrån Nätstrumporna, Ung Pirat Karlstad och Piratpartiet Värmland. Vi kommer ha minst två stycken piratmammor som talar upp om varför de är med i Piratpartiet och deras synvinkel på hela debatten som pågår just nu. Ska bli väldigt intressant. Självklart ställer min piratmamma upp för att återigen prata om Piratpartiet och hur hon ser det. Återigen gör hon mig väldigt stolt.

Jag och mamma kommer vara inne i stan redan vid 12 snåret och förbereda vår plats på torget, då vi äntligen hann få tillstånd till att stå där! Lagomt efter att jag skrivit utskick om det hela.

Ska se om jag kan få upp ett bambuser konto till i morgon, men jag betvivlar det, kanske kan jag filma det i min nya digtalkamera. Är inte teknikens under roligt? Själv sitter jag just nu på uteplatsen hemma och skriver detta! Kommer definitivt få en helt ny tvist på mitt bloggande.

Hoppas vi ses i morgon! Lycka till med alla demonstrationer ute i Sverige i morgon, tillsammans står vi enade! STOLTA PIRATER!
Jag har röstat, har du?

Annons

5 svar till “Manifestation i Karlstad”

 1. kouya said

  aa du får ha det kul i stan, jag åker från karlstad till stockholm kl 6 imöra :P ska bli kul å se hur många som dyker upp. Jag får bara hoppas på att jag hittar till mynttorget. seriöst så tror jag det nästan kan bli lite svårt, bondpöjken vet inte hur man rör sig i storstaden :P

 2. […] karlstad (maloki) – https://mlokit.wordpress.com/2009/05/29/manifestation-i-karlstad/ karlstad – http://www.facebook.com/event.php?eid=103957299251 göteborg (wiki) – […]

 3. janrume said

  stolt pirat ?

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/euvalet/article5269005.ab

 4. maloki said

  Ja, ytterst stolt pirat! Speciellt nu.

 5. […] Karlstad har man valt ett något annorlunda tema, nämligen – Piratmammor. Ni kan läsa mer om det i Malokis […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: