maloki

tankar & funderingar

Att komma ut som Piratpartist

Posted by maloki på 24 maj, 2009

Att behöva komma ut som Piratpartist kanske känns konstigt, då man inte nödvändigtvis hymlar med att man är det. I samband med medlemsboomen efter TPB domen så ifrågasattes det ju ganska vilt om det nya medlemsantalet var riktiga medlemmar. Som motpol till detta skapades Piratpartister för att visa medlemmar som officiellt kommit ut som just piratpartister.

Nog för att jag redan gjort mycket reklam för min mamma som både kommit ut som piratpartist, pimpat bilen med dekaler och skrivit ett öppet brev på min blogg. Jag är väldigt stolt över att min mamma har valt att stödja oss i denna resa vi har startat för ett bättre och öppnare samhälle. Inte bara det, jag är stolt över att hon visar det så stort.

Idag fick jag nöjet att läsa om att HAX har blivit och kommit ut som piratpartist. Det är härligt att se och det glädjer mig att få en sån vältalig man till vår samlig av vältaliga bloggare. Nu är ju inte alla piratpartister bloggare och heller inte mindre värda om de inte är det. Hur som haver: Välkommen in i värmen! (självklart publiceras detta innan jag hinner publicera mitt)

Det var förövrigt Emma som för några dagar sedan förde tankarna till att skriva detta inlägg, men det blev inte klart förän idag. Emma är alltid en stor inspirationskälla, bara att jag på senaste inte riktigt hunnit med att skriva allt jag vill skriva!

Jag har röstat, har du?


Annat värt att läsa är Anna om valhyfs, Selig följer PP i Kalmar och Calandrella om varför vi ska rösta i EU-Valet.
Klara, Rick och Majestatis Pluralis listar Pirater de vill ge extra rampljus! Fortsättning lär följa med liknande inlägg!

Annons

Ett svar till “Att komma ut som Piratpartist”

  1. Jesper said

    Det känns som man är lite föraktad när man säger det inför sina föräldrar, klasskamrater eller så. I alla fall nu efter TPB-domen. Dock har jag märkt att det löser sig ganska fort om man bara på ett bra sätt förklarar varför man är Piratpartist. Det gjorde att jag övertalat morsan och hennes pojkvän, typ 6-7 klasskamrater att rösta på dom och 2 av dom att bli medlemmar.

    Själv ”kom jag ut” som Piratpartist redan för 1,5 år sedan, i oktober 2007. Då var det ingen som brydde sig…

    Bra skrivet annars! Det är verkligen jätteroligt att få höra att man själv inte är den enda med dessa tankar :)

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: