maloki

tankar & funderingar

Project: The Blog Pirate

Posted by maloki på 12 april, 2009

Jag tillsammans med starkmjolk hoppade på ett lite projekt. Blog Pirate sökte nämligen lite fler bloggare, bland annat från Sverige, för att kunna täcka upp vad som pågår på det ”svenska internet”. De flesta bloggar om det är ju just på svenska vilket gör det svårt för den internationella bloggosfären att hänga med i svängarna.
De behövde nytt blod, och nytt blod fick de i form av mig och starkmjolk.

Vi startade projektet med att presentera oss i en gemensam post. Där skriver vi bland annat om att vårat mål på Blog Pirate är att skriva och berätta om vad som pågår på det ”svenska Internet”. Vi hoppas att vi tillsammans kan göra ett bra jobb med detta. Vi berättar även att vi båda är aktiva medlemmar i Piratpartiet och jobbar förfullt med valkampanjen just nu.
Sedan följer en kort presentation av oss själva där starkmjolk berättar att han både studerar och arbetar, och jag berättar att jag har vädligt mycket fri tid som spenderas på diverse projekt och att detta blir det fjärde aktiva projektet just nu.

Detta ska bli riktigt spännande. Det ska bli väldigt roligt att få skriva i mer artikelform och framför allt på engelska! Få lite av båda delarna. Finns en stor chans att jag tänker upp med en svensk version på denna blogg samtidigt.

Annons

3 svar till “Project: The Blog Pirate”

 1. Jimmy said

  Väldigt bra initiativ! Visserligen får man läsa om vad som händer vid vissa större politiska händelser, till exempel när UP fick bidrag, men något liknande initiativ där man enbart nischar in sig på svensk internet(politik) har jag inte stött på. Keep up the good work! :D

 2. starkmjolk said

  Yarr!

  Hoppas vi inte gör bort oss allt för mycket. :)

 3. Bra inlägg men adressen i länken är felaktig.

  @starkmjölk. Om ni klantar er så kommer bara varenda engelskspråkig pirat se misstaget så det är inget att oroa sig för. :D

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: