maloki

tankar & funderingar

Välkommen upp på barrikaderna

Posted by maloki på 3 april, 2009

När jag började blogga så dröjde det inte länge innan jag fick ett medelande från Rick Falkvinge med ett välkomnande upp på barrikaderna! Nu är det min tur att skicka vidare! Då jag välkomnar Lasse B upp på barrikaderna! Han skriver idag i sin blogg om hur han kom fram till beslutet att lägga sin röst på Piratpartiet till sommaren.

Det är synd att behöva välkomna upp nya människor upp på barrikaderna. Helst skulle vi alla vilja slippa att Piratpartiet måste finnas. Utvecklingen har nu de senaste åren gått utför med alla stopp, förbud, lagar med mera för att inskränka på den personliga integriteten, hämma spridningen av kultur och förhindra den fria kunskapen och vi måste göra något för att stoppa detta. Justera problemet innan det blir förstort. Ska bli intressant att se hur många år det kommer ta, och om vi någonsin kommer försvinna.

I vilket fall så är även du varmt välkommen att göra oss sällskap om du inte redan är med! Bli medlem nu!

Annons

2 svar till “Välkommen upp på barrikaderna”

  1. Ett tips om man inte vill länka till Agera är att länka till http://www.blipirat.nu. Då kommer man direkt till sidan för att bli medlem. Undrar vem som la upp den adressen, det var inte Rick så mycket vet jag.

    Nej nu ska jag skaffa kartong och börja limma fast affischer. Kommer att sätta längs med E18 när jag åker till Karlskoga sen. Det finns andra som kan sätta inne i Kristinehamn.

  2. Visst ja, glömde säga att du bör validera din blogg för att ordna problemen med trackbacks. Kolla på http://validator.w3.org/ och mata in din adress. Jag fick fram 42 fel när jag sökte.

    Ställ om till XHTML-transisional för att få bort vissa fel. De andra är bra att ta en titt på. Det handlar om länkar i bloggposter. Fråga om du undrar något, hoppas ändå du är bra på HTML. Det får bli i eftermiddag som jag har tid, nu ska jag handla och fixa affischer.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: