maloki

tankar & funderingar

Lyckosam vändning

Posted by maloki på 30 mars, 2009

Efter en lång och jobbig vecka har jag äntligen lyckats vila ut och mår nu mycket bättre. Hade någon frågat mig igår hur jag mådde eller hur jag kände mig så hade jag nog svarat med att jag fallit ner igen. För det kändes så just då. Med en lång natts vila och en promenad på morgonen så fick jag, min kropp och min själ tid att sortera igenom allt och jag mår nu mycket bättre. Veckan som har varit är en erfarenhet som jag ska hålla i minnet långt framöver, ta stor lärdom av och ta fram och utnyttja när orken tryter igen.

Den här veckan är inte direkt tom på aktiviteter men jag ska försöka begränsa mig till det jag har planerat nu, så det inte blir förmycket igen. Planerat för veckan har vi samtal till FK och Komvux angående studier i morgon, onsdag planeringsdag för AT/SU, torsdag badminton, vattengymnastik och UP karlstads årsmöte, fredag promenad med AT som vanligt och än så länge är helgen oplanerad.
Lagom med tid till aktiviteter och lagom tid för mig själv och mina egna små projekt. Kanske på tiden att jag blir klar nu?

Annons

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: