maloki

tankar & funderingar

Hemlig pirat på besök?

Posted by maloki på 23 mars, 2009

den 22 mars 2009
I min senaste citering från chatten så pratades det om allt möjligt galet. Men bland annat så nämndes det lite flyktigt att en ”hemlig pirat” skulle komma på besök. Denna pirat är Johan aka Johanmlg.
Vi kom till att börja prata när jag nämnde mitt projekt, och han bestämde sig för att störa mig i 2.5 timme för att jag inte skulle få jobba på det ifred om jag inte berättade vad det var. Jag har fortfarande inte berättat vad det är. Men jag råkade säga att om han kommer hit så får han veta. En sak ledde till en annnan och jag gav honom en officiell inbjudan.
Först ville han komma hit direkt på kvällen, men det kändes lite för tight för mig. Jag behöver lite tid att justera mig till tanken liksom. Hur som haver så verkar det som att han kommer hit i morgon. Det är lite spännande, nervöst.
Nu måste jag fortsätta göra i ordning lite mer här hemma.

Man kan kalla allting för precis vad som helst. ”Ska jag kalla dig för datorn då?” vad fel det kan bli om man då säger ”Jag ska bara gå och stätta på datorn” :D FNISS! Vad roligt det kan bli ibland när man skriver utan att fundera över vad man faktiskt säger, eller om man inte tänker på vad det man säger FAKTISKT kan tolkas som. Haha.


den 23 mars 2009

För engångs skull tog jag vara på att jag vakna efter mindre än 6 timmar. Jag vaknade dock 5.45 lagomt tidigt! Men jag har lite donande kvar att göra så det är väl bara att sätta igång då. Jag är nöjd med min prestation med städningen. Även om man tittar runt nu så kanske man inte skulle veta hur mycket jag faktiskt plockat undan. Men hade man fått jämföra lite så blir det lättare att se. Jag har velat få igång ett projekt för städningen, eller ja göra i ordning lägenheten åtminstonde. Nu fick jag fart att göra det. Sen att jag la det på att ordna i skåp istället för de synliga ytorna kan man ju fundera över. Kanske är mindre kaos på insidan nu. Det är i alla fall jätteskönt med lite mer ordning.
Nu ska jag fortsätta äta frukost!

Fick bjuda Johan på kålpudding! Haha. Han tyckte om det! Alla älskar kålpudding. Åtminstonde alla jag har bjudit det på. Duktig jag är.

Var trevligt att få besök, även om det var väldigt LÅNGT utanför min ”comfort zone”. Höll på att få en panikångestattack tidigare. Inte på grund av honom utan bara för att jag inte riktigt är van att ha folk jag inte känner särskilt bra i mitt hem. Jag har ändå gömt mig här under de perioder när jag mått som sämst och då har jag inte släppt in någon alls. Det beteendet sitter ju invant så det blev helt enkelt en stor kontrast till vad jag är van vid. Tackar dock Åsa och Anders för lite moraliskt stöd via sms, kärlek till er båda! :)

Annons

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggare gillar detta: